8/8/12

Presentat el llibre Así era El Molinar

Dimarts 7 d'agost ha estat presentat el llibre Así era El Molinar de l'historiador Xavier Terrasa. La presentació comptà amb la presència de Miquel Obrador, president de l'Associació de Veïns Es Born des Molinar i de l'Associació de persones majors des Molinar, qui feu d'amfitrió i mestre de ceremònies i al qual agraïm que molt gentilment ens hagi cedit aquest espai per dur a terme la presentació d'aquest llibre.

També, participà Sebastià Forner López, més conegut com es sastre. Des d'un primer moment, ha estat la persona que més s'ha involucrat en aquesta feina i que ens ha ajudat a que la feina sigui més senzilla, més fàcil i oberta.

Aquest és un llibre dividit en vuit capítols, que vol repasar la història d'aquesta carismàtica barriada del llevant de Palma i que principalment és un record i homenatge per totes les molineres i moliners que han fet que a dia d'avui, aquesta sigui una zona realment atractiva.

Podreu trobar exemplars a la venda a la Sastreria Forner. Carrer Son Orpí i a l'Hotel Portitxol. Carrer de la Sirena, 27.

Veure notícia a: Diario de Mallorca

No hay comentarios: