El passat 17 de desembre duguerem a terme la darrera visita de l'any 2011 del programa Agricultura, paisatge i patrimoni: el patrimoni de la serra de Tramuntana.
Aquest cop visitarem la tafona de Can Det, on el seu propietari, Tomeu Deyà ens obrí les portes ca seva, per veure la magnífica casa dels Ozones, del segle XVI i posteriorment gaudirem de la tafona on es produeix oli d'una forma tradicional.
Can Det és una empresa familiar que obté uns 6.000 litres d'oli anuals, però també ajuda a petits propietaris de la vall de Sóller a elaborar el seu oli.
Fotografia: Jordi Albert Vidal.
Aquest cop visitarem la tafona de Can Det, on el seu propietari, Tomeu Deyà ens obrí les portes ca seva, per veure la magnífica casa dels Ozones, del segle XVI i posteriorment gaudirem de la tafona on es produeix oli d'una forma tradicional.
Can Det és una empresa familiar que obté uns 6.000 litres d'oli anuals, però també ajuda a petits propietaris de la vall de Sóller a elaborar el seu oli.
Fotografia: Jordi Albert Vidal.
No hay comentarios:
Publicar un comentario