11/11/16

Presentació del programa "Una altra mirada als molins de Mallorca".

Aina Serrano (Consell de Mallorca), Xavier Terrasa,
Pere Ollers (President d'ARCA) i Francesca Coll (Dtra. Insular
de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca)
Avui hem presentat el programa "Una altra mirada als molins de Mallorca". Rutes pels molins de l'Euroregió, organitzades per la Direcció Insular de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca i coordinades per ARCA.
A la presentació han assistit Kika Coll, Directora Insular de Patrimoni Històric, Aina Serrano de la Unitat del patrimoni historicoindustrial. Consell de Mallorca, Pere Ollers, President d' ARCA PATRIMONI i Xavier Terrasa García, coordinador del programa.

Una altra mirada als molins de Mallorca és una idea que neix a partir de la Ruta dels molins de l’Euroregió, amb la finalitat de divulgar aquesta Ruta, mitjançant activitats guiades i explicades per donar a conèixer els valors d’aquests enginys tradicionals, però, també, del seu entorn més proper.

Els sis molins de vent fariners que formen part de la Ruta es poden visitar gràcies a la col·laboració entre la propietat i el Consell de Mallorca.

Aquestes quatre rutes organitzades per la Direcció Insular de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca, i coordinades per ARCA, ens mostren la riquesa patrimonial i el bon estat de conservació d’aquests molins que formen part del nostre paisatge, al temps que ens permeten relacionar-los amb la cultura, la història, la identitat del poble i el sector primari.

Aquesta activitat va destinada a tot tipus de persones, no són rutes per a «entesos» i experts, sinó que són excursions plaents per als amants del patrimoni cultural, paisatgístic, històric i industrial.

Més informació:

No hay comentarios: